"Havaittiin, että avovedellä pilkkiminen oli ehkä vieläkin mielenkiintoisempaa kuin jäältäonkiminen, se kun tarjosi enemmän ja vapaampia kokeilumahdollisuuksia jo senkin takia, että silloin vapauduttiin vaivalloisesta ja voimia kysyvästä reikien tekemisestä jäähän. Ja seurauksena on ollut, että monilla järvillä on meilkein kokonaan luovuttu vanhoista onkitavoista, madon, elävän täyn, kravunlihan yms. käyttämisestä, ja sen sijaan näkee niiden selkäluodoilla aamuin illoin pilkkionkijoita, pilkittäjiä, nykyttäjiä, lesnan naputtajia, juksumiehiä ja miksi heitä milläkin paikkakunnalla nimetäänkin.”
(Kalamiehen käsikirja; Erkki Levanto - Yrjö Ylänne, Otava, Helsinki1948)

11.1.2014

Lesnan naputtajien blogi avattu!

Arvoisat lesnalaiset!

Lesnalla on nyt oma blogi, jonka kautta voimme esitellä toimintaamme suurelle nettiyleisölle. Tänne on tarkoitus raportoida kalastusmatkojen reissuraportteja, Kepsupilikki Cupin tuloksia sekä kaikkea muutakin toimintaa mikä julkisuutta kestää:-)

Blogin juttuja ja kuvia on tarkoitus tuottaa mahdollisimman laajalla rintamalla ja jatkossa otetaan käyttöön myös mahdollisuus lähettää kuvia ja viestejä suoraan reissuilta omalla puhelimella.

Hyvää alkanutta vuotta!

Lesnan Naputtajat ry